valborg

hejhej dålig uppdaringen men har inte vart nära en dator. Snart ska mina vänner till fornudden så då ska jag gå till Emelie och ta det lungt dära, vi ska till någon majbrasa med vet inte vilken än. Imrgon åker jag till landet så jag kommer inte kunna skriva förns på Söndag. Vi hörs då puss !

ledig

idag har jag vart i haninge centrum och kollat runt lite köpte den vita klänningen som finns i ett inlägg lite längre ner. Sen åkte jag till centrum för att möta Vickan. Igentligen skulle vi klippa och färga håret men min smarta mamma glömde allt hemme, så det flir imorgon istället. Middag fick bli kinamat. Efter åkte jag hem och tog en snabb dusch och fixade mig lite se åkte jag till stallet för att hämta Annie. Vi åkte till Godis svampen och köpte lie godis ska sova hära inatt. Imorgon har jag hemstudie dag & på torsdag & fredag är vi lediga sköööööönt. Nu ska jag kila och kolla vad Annie sysslar med. Puss


natti

Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu är väldigt trött. Så vi hörs imorgon kraaaaaaaaaaaaaaamis

hej

-jag är tjock och älskar mat

bästis






mat (?)

Äntligen ska min mamma sy in mina 2 par jeans jag fcik av Mikael för ett halv år sen, så får se hur det blir. Nu blev jag fett sugen på något att äta, ska nog kolla i kylen om vi har något gott att trolla fram. Imorgon är det i skola alla har nationella prov förutom jag Cara & Vickan igen då, ska till vårdcentralen vid 10 för att ta Livmoderhalscanser spruta (stavning). Nej men nu ska jag tralla till köket puss !

bruuuun

Börjar se lite brunare ut nu på armarna också eftersom att jag var lika blek som min lillasyster innan jag började sola solarium, och nu ser det ur såhära
:

stan med Cara & Bella

Hejsan kom hem för ett tag sen. Idag har jag vandrat runt i stan princip hela dagen för att bella skulle köpa lite saker, sen var vi tvugna att åka till centrum för att Cara skulle möta sin mamma dära för att köpa ett par skor på Belle hon hade tur ock för hon fick det sista 35orna. Har inga planer för kvällen än får se om jag ska sitta hemma ikväll eller om jag hittar på något hmm.. Åh jag vill åka in till stan och köpa lite nya kläder trill sommaren, det har kommit ut ganska mycket nytt på Gina tricot. Sen kom jag på också att man borde börja tänka på balklänningen också. Ingen aning om vad jag ska ha flr klänning då har itne ens kollat på det än. Men nu ska kila puss !

design

Jag har bytt design för jag trivdes inte med den förra är det någon som kan fixa en fin design till mig ?

Jag har precis duschat och jag hade iallfall tänkt mig att gå och lägga mig nu och sätta på en film som vanligt med blött hår. Hatar att lägga mig med blött hår för då är det alltid vågit när jag vaknar menmen så kan det gå. Vi hörs imorgon puss


21.00

9 dagar kvar tills jag fyller år, och en dum vän Sebastian tänker ägga mig då så jag funderar på att vara hemma hela dagen :@

Jag hade iallfall tänk att hoppa in i duschen nu och sen packa ner lite kläder som ska med till mamma. Imorgon börjar vi kvart i 9 ? Tror inte att det händer något speciellt i skolan imorgon förutom att alla mina vänner förutom Jag, Cara & Vickan har nationella i spanska för vi har elevensval (sär spanska) Än så länge har jag inga planer efter skolan men det dyker alltid upp några. PUss på er!


Jätte seriös

Klänning


Jag funderar på om jag ska köpa dom hära 2 söta klänningarna i veckan? Passar perfekt på sommarn tycker jag.

söndag

sitter med ett glas multivitamin jucie och tar det lungt.Har precis fixat i ordning mitt rum lite eftersom att jag ska till min mamma imorgon. Väntar på att middagen ska bli klar för jag börjar bli ganska hungrig nu menmen. Finns inte så mycket att berätta om idag tycker jag, söndag är ju en söndag.

helg

förlåt för den dåliga uppdateringen, men har vart ganska upptagen under helgen. I fredags firade vi Bella hemma hos henne och igår var va med massa människor, så det finns inte så mycket mer att säga. Jag har sovit hos bella hela helgen så min pappa kom och hämtade mig hos henne vid 12 i morse då åkte vi och köpte korv som vi grillade som fick bli min frukost idag. Idag hade jag tänkt att sitta hemma hela dagen. Nu sitter jag och kollar på film "Australia" Skriver mer senare. puss


belu dansar


tvungen

måste bara skriva ett till inlägg för nu har jag tagit upp en hel sidag med inlägg ifrån idag. Godnatt!

GRATTTTTTIISSS SÖTNOOOOOOOWWWWSSS


Nu fyller min vän Isabelle år, ni alla kan gratta henne på http://isabellewihlborg.blogg.se


jak er cool

Ska hoppa i säng om 10 minuter. Har fixat en skit snygg bild till min vän Belu, men den får ni inte se än tjaallalalalala.

Jag är as trött och kommer verkligen somna så fort jag lägger mig i sängen har nog inte vart såhära trött på länge.
En sak jag kom på att jag måste köpa som jag har ont om, det är nagellack alla mina har tagit slut eller så har dem torkat ut. Och jag har bara rött typ vill också ha mörk rosa & ljus rosa sött ! Det hära blir det näst sista inlägget för ikväll. Ha det så bra puss på er !



Jag har tråkigt

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?
nielsen - okej:)<3
Pratar du med på msn just nu? nej, inte inne
Ringde dig senast? pappa
Vill du kasta en sten i huvudet på? sebastian gränd =)
Saknar du mest just nu? ingen speciell
Ska du träffa imorgon? massa
Sov du med senast? hm, bella, cara& emelie
Festa de du med senast? bella
Vem fick du senast sms av? nielsen

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna:
 ja
Gråtit en hel natt: nej
Åkt vattenskidor: yes
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: självklart
Köpt lösgodis för över 50 kr: om jag har
Haft träningsvärk: ja ?
Önskat att du var det andra könet: för en dag
Sett din kompis i rosa kanindräkt: nej faktiskt inte

yäääh

booooooooooooooooring. Jar har tråkigt 40 minuter kvar sen kan jag sova.

 Fan vad skönt imorgon är det Fredag, jag får sova ut det skulle man behöva. Älskar att sova och vakna upp vid 1 och vara jätte pigg, och sen typ ligga och slappa i soffan och titta på film sen gå ut på kvällen och hitta på något kul.

Nu sitter jag och kollar på min ipod sladd och kom på att jag har ju en ipod, som ligger i min vinter jack, den har jag glömt bort helt. Den ligger dära urladdad och Ledsen, måste hämta den någon dag.

tröja


Kom och tänka på att det var ett tag sen jag använde den hära mys tröjan men vart har den tagit vägen ? Vänner har ni någon aning ?

klar

Nu har jag städat mitt rum och tvättat så alla mina kläder är rena nu till och med dom Sebbe smutsade ner i skolan idag!!!!!!!! :@ Jag har iaf solat idag så jag börjar faktiskt få lite färg i ansiktet nu. Det är alltid mli kropp som blir brun först, sen tar det typ fett lång tid innan ansiktet blir brunt, men nu är det på g. Puuuuuuuusss

?


Kollade igenom lite bilder på min datorn nyss, och hittade den hära. Usch varför har du en nål i läppen Bbella? :O

16 år

När jag fyller år önskar jag mig,
  • Navelpercing
  • Pengar
  • Presenkort
  • Bärbar dator
Det är nog det ända jag önskar mig. Det finns inte så mycket längre, man har ju typ allt ? Det var så mycket lättare när man var liten när man bara ville ha massa leksaker & Gossedjur. Det jag mest vill ha det är Navel percing och en bärbara data hoppas mamma och pappa läser det hära nu.

gaaaaaaaah

-mina ögon är trötta och vill stängas men nej bara 1 timme och 50 minuter kvar. Håll ut !


myyyyyyyyyyysss

VICKAN ?

Vickan ser du det hära, kan du ta med mina jeans imorgon ?

lite bilder av 2008


valborg

Min mamma tror att jag ska till landet på valborg men det ska jag ju då inte !


vickan

Ser du det hära, ta med mina jeans imorgon om dom är tvättade =)

hemma nu

kom nyss hem. Jag åt en kycklingsallad för jag var inte så hungrig.Jag är trött också, fast jag får inte somna för jag ska skriva Grattis till Bella 00.00. Imorgon börjar vi halv 9, helt vanlig skoldag. På kvällen ska vi fira bella med en middag hemma hos henne sen får vi se vad vi hittar på. Puss



sorry

Förlåt för att jag har blivit så dålig på att uppdatera men har inte så mycket tid till det just nu.
 Idag hade vi iallfall nationella i matte idag i skolan det gick väl okej, trodde det skulle vara svårare än vad det va men nej. Sen åkte jag och träna och sen hem, var tvungen att åka hem och plugga idag. Snart kommer pappa och hämtar mig för vi ska äta på resturang så jag skriver mera när jag kommer hem. Idag blir det nog en sitta hemma kväll. Puss på er!

1 inlägg

hejsan det blir bara ett inlägg ikväll för jag ska gå och lägga mig snart. Var på öppet hus idag på Fredrika Bremer gymn. Sen gick vi till handen för att bella skulle köpa en klocka och vi skulle äta dooooonken. Efter var vi tvugna att dra hem till Sebbe för att jag lämnade min moppe dära. Så vi var dära ett tag, sminkade en liten peroson, byte byxor med Sebbe så nu har han mina Issa byxor. Sen hade dom match så vi följde med till Solna eller vad det var och kollade, men vi hade inte den turen med oss så dom förlorade thihihi =) Imorgon blir det träna och plugga puuuuusss !
Och jag är 1.72 till dig som undrade

tröttheten tar över

ska faktiskt gå och lägga mig nu, kanske sätta på en film eller något. Men jag känner hur trött jag börjar bli. Efter middagen så drog jag och lill vikks till trollbäckens ip för att kolla på Sebastians träning, fick ett samtal av simon att han inte ville sitta dära själv och hade tråkigt. Så vi var dära till halv 9 när träningen slutade sen åkte vi hem.
Jag fyller år om 14 dagarn =) Ha det så trevligt, hörs imorgon puss !


=)

jag fryser, jag har åkt moppe från centrum till linus för att släppa av Vickan och sen hem så jag har rullat in mina ben i mitt täcke.

Har inte gjort så speciellt mycket idag, var i skolan och hade Matte Engelska och so föreläsning sen så hade jag musik. Efter åkte vi till Centrum och satt oss på EH och fikade lite. Nu är jag hemma och ikväll ska vi äta grillat! Gott. Har inga planer för ikväll, Emelie Bella Cara & Martina har träning så antingen sitter jag hemma eller så hör jag vad lill vikks ska göra ikväll hmm... Kanske kan dra och sola eller nått?

Skriver senare puss !

night

filmen var bra, älskar dom små söta hundarna dom är så söta ! Men nu ska jag sova skoa imorgon börjar halv 9 men tar moppen imorgon så åker typ 5 10 över 8. Godnatt pöööss

ge mig



SOMMAR

film


Tänkte sätta på den hära filmen är det någon som har sett den ? Skriver senare puss!

min isabelle


Den hära lilla flickan (till höger) fyller år på Fredag då tycker jag att ni ska säga grattis. http://isabellewihlborg.blogg.se

naglar & hår

har duschat nu och känner mig super fräsch ska sätta mig och måla naglarna också. Mina naglar är riktigt fula och "slitna" nu efter alla lösnaglar och allt, så måste ta hand om dom nu. Likadant med mitt hår, jag klippte mig för någon månad sen och nu när jag ska bli blond så måste jag vara extra nogran & ta hand om det så det inte blir för slitet. Jag färgar inte blont på en gång för jag hatar när man har gult hår, så istället gör jag ljusa slingor tills det blir så blont jag vill ha så slipper jag den hära gula nyansen på håret.



PUSS !

okej ?

sitter och äter mitt påskäggs godis nu som jag fick av min pappa. Nu hade jag tänk att hoppa in i duschen och ta en "snabb" dusch. En fråga till Cara, varför skulle jag ha snigens nummer ? :O

skor

Köpte inga skor idag, för jag blev osäker på om jag ville ha dom eller ej. Så vi får se någon annan dag.

Helu

har vart i skolan och solat idag, pappa hämtade mig vid Annie så jag slapp ta bussen hem. Vi har precis ätit middag Lasagne (eller hur det stavas) Jag ska nog sitta hemma ikväll, finns inte så mycket att göra. Tänkte lägga in bilder på lite kläder jag fick från Thailand och en klocka jag köpte idag.


sommar klänning


 lite små saker


Klockan

Puss & Kram !

sömn

har legat och kollat på film och kunde inte somna så det får bli ett sista inlägg. Imorgon vill jag köpa nya skor =)
Godnatt puss !

solat

woho nu känner jag mig fräsch, har solat med Annie och Cara ska jopbba upp brännan lite den hära veckan. Efter vi hade solat drog v i till staiol och köpte oss en glass och satt oss vid en lekpark och pratade. Kom ut ur duschen för ett tag sen, och ska nog sätta på en film snart, men vi får se. Ska försöka att inte gå och lägga mig så sent ikväll så jag kanske kommer upp i tid för en gångs skull. Idag fyller Andrè år GRATTIS ANDRÈ. PUSS


en skoldag kan se ut såhära

laaandet

Ni ska läsa i  vace blogg. För jag orkar inte ta det hära också =)

Imorgon ska jag hem till min pappa, har inte vart dära på typ 4-3 veckor så det ska bli kul. På fredag fyller också Bella år trevligt trevligt får se vad vi hittar på för roligt då. Och jag fyller år om 16 dagar jiiipppiiieee :D Nu ska jag börja göra mig i ordning för att kanske gå ut. Puss !

ölalla

hej sitter hemma hos Cara. Vi ska ut snart. Vi ska sova hos Annie ikväll och imorgon ska vi till Caras land. Idag har jag vart i stan med Vickan och kollade på lite kläder ochså. men nu måste jag kila puss !

natt

det hära blir det sista inlägget ikväll. Börjar bli trött nu. Gaah vad skönt imorgon är det Fredag och vi slutar halv 2 sen rullar jag in till stan. Godnatt !<3

imorgon

Imrgon ska jag in till stan med Vickan och sen möta Cara dära feter hon har fikat med sin kusin, vi får se om jag kommer hem med något därifrån. Imorgon åker min mamma till landet men jag behövde inte följa med, så jag ska till Caras land istället på Lördag.

the day

hejsan alla. Idag har jag gjort ganska mycket tycker jag, jag har vart med Vickan hos tandläkren och så har vi vart hos Doktorn. Sen satt vi oss i solen och pratade om när vi har vart utomlans och alla roliga saker som har hänt dära. Sen så vill hon att jag ska följa med henne till turkiet i sommar när hon ska dit med sin familj, det skulle vara kul. Sen kom Cara och då gick vi upp till min mamma för att äta lite middag och slinga mitt hår, det är ljusare nu än förut, på g till att bli blond. Sen åkte vi till Allèplan för att träffa en kompis som har flyttat till småland, som är hära nu och hälsar på. Dom har påsklov en vecka senare än oss konstigt.. Sen drog vi till kringlan där jag inte har vart på typ år. Sen fick jag skjus hem av Bamses mamma.

Här har vi bild på håret, ser inte ut att vara en sån stor ändring på bild.

Puss

as trött

hejsan jag är jätte trött och kommer somna snart. Har precis tittat klart på en film och ska faktiskt gå och lägga mig efter jag har borstat tänderna. Omen fyy vad trött jag är, har inte vart så hära trött på sjuk lääänge.. Jag orkar faktiskt inte skriva något mera så det hära får bli sista inlägget för ikväll. Godnatt




outfit






Kofta - Hm
Linne - Thailand
Jeans - Cheap Monday

Här är en av Linnen jag fick av min pappa ifrån thailand, lägger in bilder på resten när jag kommer hem till honom.
















(Y)

Nu är jag på bra humör. Kom hem för ett litet tag sen för jag har vart på trollbäckens ip med massa folk och kollat på Sebbes match, duktig var han men förlorade gjorde dom iaf. Sen åkte jag till allè för att byta buss till tyresö c bussen och medans jag väntade gick jag in på Alfa och köpte lite godis och en cola som jag ska äta när jag tittar på film. Jag hade ju nationella muntligt i matte idag, om jag inte hade vart så sämst i matte så hade det gått toppen men tyvärr så gjorde det inte det..  Imorgon kanske jag ska ta mig in till stan men vi får se hur det blir med det. Hörs senare puss !


like

känns som om det börjar bli dags att gå och lägga sig nu. Ny skol dag imorgon, har matte nationella muntligt också undra hur det kommer gå.. På fredag kommer den nya filmen ut med Zac Efron "17 again" ett måste se, vi har planerat att vi typ ska dra in till Heron city och typ äta middag dära tillsammas, men vi får se hur det blir med det, igentligen skulle vi göra det på Fredag men då ska Cara till landet så vi får göra det någon annan dag. Men nu måste jag sova. Puss & Godnatt


om issa



Jag heter Isabell Isberg bor i tyresö har många vänner. Mina föräldrar är skildja. Jag går i kunskapsskolan en fri skola där också alla mina vänner går Cara, Emelie, Bella, Vickan, Annie & Martina. På fritiden är jag oftast med mina vänner och hittar på något skoj eller ja ibland.. Jag hatar när folk ljuger & luktar illa och åka till landet .Jag har Blåa ögon och naturligt blond hår som jag nu har färgat till mörk brunt, men ska färga tillbaka så att jag är blond till sommaren. På helgerna är jag oftast ute med mina vänner eller är på bio/hemma kväll. Och ehm ja.. Jag har comviq =)

dusch

har precis tagit en sanbb dusch och sitter nu och mörjer in mig med Nivea och ska ta bort mitt gamla nagelack och måla på nyss rött !



outfit

Tröja/kofta - Gina Tricot
Sjal - Bellas
Klänning - MQ



c

kom hem för ett tag sen umgicks med Izza, sen så träffade jag Annie i sin snygga outfit hon var sööööt. Jag ska lägga in en bild på dagens outfit också känns som om det var ett tag sen. Puss !

hejdå

hejsan har precis ätit lövbiff med ris. Ska snart ner till c och möta ellebazzzzii, får se vad vi hittar på. I helgen ska min mamma till landet och jag ska inte med, sorry mamsen. Men nu ska jag kila puss !

skola

Hej.
Tråkig dag i skolan, hade typ "matte" dag idag, mattepass hela dagen. Fick också reda på hur engelska nationella gick, fick G på allt. Efter skolan åkte vi till centrum för att Cara skulle sälja sin Jack, sen satt vi oss på en gräsmatta och chillade. Sen vadrade vi hem till Annie och inte gjorde mycket. Cara har träning så hon hade lite bråttom tillbaka till centrum för att hinna med bussen. Nu väntar jag på att mamma ska laga klart maten så att jag kan gå ut igen. Ska sms Izza fråga vart hon håller hus. Puss !


godnatt bloggen

det hära bli sista inlägget för ikväll för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, skoldag imorgon you know. puuuss

trött- nej

jag har vekligen vänt på dygnet, jag är inte ens lite trött. Och jag börjar i skolan halv 9 imorgon liksom måste ta bussen som går 10 över 8. Nej men jag ska faktiskt gå och lägga mig om en stund och faktiskt försöka sova. Puss !

sön & mån

Igår när Bella Cara & Emelie kom hem ifrån deras "träning" som var inställd så åkte vi och handlade våran middag med bellas pappa det blev kyckling med potatis och någon sås och fy vad mätt jag blev. Sen la vi oss i sängen och kollade på film där låg vi hela kvällen till 4 typ och åt godis drack påskmust och kollade på massa filmer kommer inte riktigt ihåg vad alla heter. Imorse vaknade av att bella sa "shit, jag ska vara hemma hos min mamma om 40 minuter" så vi gick och åt frukost sen åkte hon och då tittade vi på Bring it on. Sen när hon kom hem så kollade vi på typ 3 filmer till och hennes far lagade middag till hos kött och potaisklyftor med grönpeppar sås det var gott, sen så satt bella och åt några gröna korvar som inte var gott ! =) Sen åkte jag därifrån och kom hem för ett tag sen då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag franför datan i morgonrock med ett äpple och ett glas ramlösa. Måste lägga mig i hyfsad tid också eftersom skolan början imorgon igen -.- fan vad jobbigt. Hörs senare puss !


kan någon le lika mycket som jag ? :)

haha

mina kompisar är redan påväg hem pga deras träning var inställd.

Old picture



1.Jag Bella & Emelie för 2-3 år sen
2.Falun 2008 i maj
3.Falun 2008 i maj
4.Jag är jätte söt ibland
5.Tjejkväll hemma hos Emelie 2007
6.Tjejkväll hemma hos Emelie 2007
7.Tjejkväll hemma hos Emelie 2007
8.Kom fram tills oss på Bio i somras tror jag
9.Bilen tagen för något år sen
10. Emelie & Jag för 2-3 år sen
11. Skolavslutningen 2008
12. Kringlan tider
13.Innan Minn skulle flytta till Thailand i 9 månader
14. Jag och Tim för typ 1 år sen


I C B

Haaalllåå alla ! Vaknade upp hos Bella för ett tag sen, nu är det bara jag hära för bella och Cara har träning så jag ska vänta på dom i 2 timmar nu. Igår var det tjej middag hemma hos vickan eftersom hon hade fyllt år, det blev tacos med Cara, Vickan, Izza & Bella. Sen åkte vi till en kompis och tog det lungt sen åkte vi hem till Cara och kolla på film och så. Idag ska vi bara sitta hemma hela kvällen och hyra några filmer.

Juste min pappa & Helen kom hem ifrån Thailand igår, så dom hade köpt med lite saker hem till mig. Så jag tar kort på det när jag kommer hem. Tack Pappa & Helen!


Izza & Jag i december & jag gillar mitt sexiga ben.


dagen

åkte till haningen centrum med Vickan och mötte Cara & Annie vi var dära ett atg och åt på donken. Sen åkte jag och Annie hem till Vickan och fick tårta, jordgubbar med schoklad och lite att dricka också. Ikväll ska vi fira Vikks men vi har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra. Men jagn skriver lite senare när jag vet hur planerna ser ut för kvällen, Puss

14:22

dags att åka, ska hem till Cara efter. Åhh min mage är hungrig ska äta något på vägen tror jag. Puss!

ingen hårfön

och nej mamma har tagit med hårfönen till landet, så jag få åka hem till pappa med blött hår, jiiippiie! Påvägen dit ska jag iallfall plocka upp Vickan så jag får lite sällskap trots allt. Nej men nu ska jag börja sminka mig. hörs senare puss


Här har vi en bild på Sebastian han som fyllde år i förrigår.

GRATTIS




hemma

Gick upp nio i morse för att hinna med bussen som gick 10 över 10 och jag kom hem halv ett typ. Jag har precis duschat och ska börja göra mig i ordning för att åka hem till pappa och pack lite kläder och hämta mitt påskägg dära. Sen ska jag nog möta upp Bella nånstans för jag ska bo hos henne hela helgen som sagt. Ikväll ska vi fira Viktoria tror jag. Puss


bye bye

Sitter på mammas jpbb och väntar på att Mikaela (mammas pojkvän) ska hämta oss. Ni som har mitt nummer kan gärna smsa med mig för jag ska åka bil i 2 timmar tryp eller nått. PUss

land.

Hejsan vaknade upp hos Bella för en stud sen. Igår var vi och firade Sebastian det var roligt, träffade mycket nytt folk. Idag ska jag till Landet och jag kommer hem imorgon för min viiiiiiikks fyller år då ! Jag ska bo hos Bella under helgen iaf medans mamma är på landet och pappa i thailand :) Puss

yes

igår var jag med Vickan och bella vi var inne i stan ett tag för bella skulle köpa lite små grejer.  Sen på kvällen åkte jag och bella och möte P. Sen sov jag hos henne.

Nu sitter jag hemma hos Cara och vi ska snart härifrån, vi sitter och väntar på bella som ska hämta lite saker hemma hos henne sen ska jag hem och duscha och göra mig i ordning för kvällen. Ikväll ska vi fira en vän som fyller 16 idag GRATTIS SEBASTIAN! Men jag skriver mera ikväll eller imorgon Puss ! 


donken

håller på att göra mig i ordning nu för jag ska med Vickan, Andrè & Jesper till donken för att dom ska äta. Men nu måste jag skynda mig på har 10 minuter att sminka mig på. Puss !

godmorgon

-hej alla ! Jag vaknade för bara någon minut sen ska snart sätta igång med lite fruksot och sätta mig framförv tvn. Jag har faktiskt inga planer för dagen men det kommer alltid fram något. Men vi ses puss !

23:40

bella ringde mig nyss och verkade ha kul, slicka sylt på folks magar & tuttar det låter normalt (Y) Jag börjar bli trött så jag ska sätta på en film och försöka sova. Så det hära blir förmodligen den sista inlägget idag. Puss på er !

hahah

Jag satt och kollade igenom lite bilder och så kom den hära bilden upp

Dennis & Jesper jätte söta som tjejer, kommer inte ihåg när bildens togs.

Martina Södergren


Ischi <3 Marri

Mobil


Jag saknar den hära söta mobilen. Den är 1000 gånger så bättre än den jag har nu

landet

Nu på Torsdag ska jag åka till landet i Älmsta men jag åker hem därifrån igen på Fredag och bor hos min vän Isabelle hela helgen. Jag hatar verkligen Landet och speciellt när det inte är sommar än vad fan ska man göra dära då? :@



mätt

har precis ätit pizza druckit påskmust och kollat på Rallybrudarna en film jag hyrde men det var inte bra så den rekomenderar jag ej. Ikväll ska jag bara sitta hemma kolla på någon bra film eller något har ni några bra film tips ?


issa blond

hihi

jag ångrade mig jag tänker inte laga mat det har jag ingen ork till så jag beställer pizza hem istället tjock som man är =)

helgen

Har inte haft så mycket tid till att blogga, så jag skriver lite kortfattat. I fredags så var jag Annie & Vickan hemma hos en kompis och tog det lungt sen sov jag hos Annie, vi kom hem vi 1 tror jag. I Lördags så kom Cara hem så jag och Annie drog hem till henne vid 2 typ och var dära ett tag och tog det lungt, sen kom lillavikks. Så gjorde vi oss i ordning och åkte till en vän och där var Emelie Izza och några till så vi köpte lite godis och chips. Sen när vi skulle åka därifrån träffade vi på massa konstiga människor, en som kissade på bussen & en som rökte på bussen & en som filmade Cara när hon sjöng (?) Jag och Cara sov hemma hos Annie. Igår var vi på bio och såg Dumpa honom (tror jag den hette) Bella var med och henne hade jag itne träffat på en vecka så det var kul! Sen åkte jag hem till Cara, och vi såg en grymt bra film men lite äckling the girl next door heter den, det är inte komedin.

Ikväll ska jag nog bara sitta hemma och ta det lungt, kanske hyra några filmer och så. Ska snart börja laga middag till mig ocg min lillasyter för min mamma kommer hem sent ikväll. Men ni får ha det så bra puss


Gjord av Choklad pudding i sexan tror jag

oj

Hejsan förlåt för den dåliga uppdaterinegn men nu sitter jag iallfall hemma hos Annie och vi har precis vart nere och köpt mjölk för vi ska laga våfflor till fruksot. Jag berättar mera om helgen i nästa inlägg. Ikväll ska vi kanske på bio vi får se. Puss

sleeeeeepp

Jag har lovat mina mamma att jag ska gå och lägga mig halv 11 idag och jag är redan 6 minuter försenad *fyyy* Anledningen till det är för att mina mamma trycker att jag inte kommer upp på morgonen så att hon får stå och skrika på mig i 30 minuter och då kommer jag försent till skolan, not good Isabell. Så vi hörs Puss påer



love


Efter skolan har jag planerat att jag ska hem till Annie och hämta min kappa, för den ska jag ha på mig.
Visst Annie ?

hah




tråk

jag har så sjukt tråkigt. Ska lägga mig och sova snart. Imorgon ska jag nog sola efter skolan, hmm kompisar ? Jag fyller år om en månad! hihi puss på er

VÅR

Min dag har inte vart så intressant idag. Man kan säga så hära
Skola
Möte
Hem, tv äta godis
centrum


Det hära vädret har så skönt märkte jag idag, men jag hade ändå ingen stor lust att förlja med mina vänner till strand och sitta ute och det det lungt, så istället satt jag hemma och kollade på tv. Sen fram mot kvällen gick jag och jag tog på min vår jack eller vad man ska säga, och det är ju så jävla skönt ute, så det blir den jackan imorgon så slipper jag min gooose jacka. Imorgon är det freeeeeedag och jag ska sova hos Annie men vi har inga planer än tyvärr, men något roligt hittar vi säkert på. Sen på lördag kommer mina älskade vänner hem !!! jiiiiiiiiiiippppiieee.

vårvårvårvår. gammal bild

sova

nu har jag kollat klart på en film och min mahe kurrar satan men vi får vänta tills frukosten imorgon för det orkar jag inte göra nu. Nej nu ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorgon. Godnatt puuss och kram

april

Hah juste jag fick ett sms av bella som är uppe i Trysil med Martina & cara, där stod det att Dom kommer hem imorgon för att Martina hade brytit benet, fyfan vad glad jag blev, jag typ ställde mig upp och hoppa, och tänkte inte alls på Martinas "brytna" ben, sen fick jag i ett sms senare "APRIL APRIL" Jag hade helt glömt bort att det var första April idag. Nu får jag iallfall vänta tills dom kommer hem på Lördag isället har lovat både Cara & Bella att jag ska stå utanför deras hus när dom kommer hem ! :D

äntligen

så börjar det bli vår väder ute, fan vad skönt! Det betyder att jag inte behöver sätta på mig min stora vinter jacka imorgon.

Idag kom jag 30 minuter försent till skolan. Sen åket vi till centrum för att göra en sak,  där träffade vi på Robin och Andrè som såg... Ja hemska ut, haha. Sen satt vi i centrum ett litet tag, sen gick vi till nyboda och satt ute i solen och lyssnade lite på musik, jätte skönt ! Sen gick vi tillbaka eller åkte, och träffade Izza ett tag. Sen åkte jag och Emelie upp till min mamma för jag skulle byta kläder och äta lite mat, jag passade på att duscha håret också, kände mig ganska ofräch i det. Sen skulle vi möta Izza i centrum igen sen gick vi till ishallen för att Emelie skulle hämta nycklar av sin storebror. Imorgon ska jag på något möte om livmoderhalscancer spruta som mina föräldrar verkligen tycker att jag ska ta, så då måste jag gå tidigare ifrån skolan ! Jippiieee. Men nu ska jag kolla runt lite vad jag kan ha på mig imorgon Puss


Haha men nej hur ser vi ut (?)

RSS 2.0